Selecteer een pagina

In 2017 heb ik (Giel Simons), na 6 jaar in vast dienstverband, besloten om de sprong te wagen en voor mezelf te beginnen. Zodoende heb ik technisch engineeringsbureau Giels Engineering opgericht. Mijn werkervaring ligt voornamelijk in de automotive en werktuigbouwkunde branche. Binnen automotive spelen kosten- en gewichtsbesparing een belangrijke rol. Binnen werktuigbouwkunde wordt er voornamelijk gefocust op maakbaarheid en effectiviteit. Ik hoop dat ik deze ervaring mag toepassen op uw technische vraagstukken, zodat we samen tot een mooi eindproduct kunnen komen.

Giels Engineering staat voor:

Persoonlijk  – Ik hecht veel waarde aan korte lijnen tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Persoonlijk contact is daarbij zeer belangrijk.

Samenwerking – U heeft de kennis en ervaring binnen uw branche, ik die binnen mijn branche. Ik ben ervan overtuigd dat een goede samenwerking hier tussen kan leiden tot een snel en efficiënt ontwikkeltraject.

Praktisch  – Door mijn praktische denkwijze zal ik vanaf het begin van een ontwikkeltraject al rekening houden met de maakbaarheid en kosten van een eindproduct.

Productief – Door op het juiste moment de juiste connecties in te schakelen is het mogelijk om snel tot een eindproduct te komen.